15-17 април 2016 г.

Във времена на промяна, когато всичко старо си отива и много хора имат нужда от духовна подкрепа за да продължат по пътя към Дома, ние от Екоселище "Радост" ви каним при нас.
Старите котви, които ни пречат да продължим, е време да бъдат захвърлени. Старите модели на поведение, вече не работят. Те ни носят само страдание и много болка. Време е, да пуснем старото с Любов и Благодарност. Как да стане това? Точно за това, ще си говорим като се видим.. Ще споделим, как всеки от нас се справя с тази жизненоважна задача на живота си.. Къде има трудности и непреодолими пречки и има нужда от съвет и нова гледна точка. Да простим, да благодарим и да продължим да живеем. Това е рецептата! Но как да го направим? Не просто да съществуваме, а да живеем истински! Да живеем Личната си легенда и да бъдем пример за всички други които все още не могат да намерят смелост в себе си да го направят. Няма по-велик подвиг от този, една душа, да направи завоя, и да поеме по пътя към Дома. Да остави всичко неистинско и да избере светлината, чистотата и истината като начин на живот!
Програмата на срещата ще бъде свободна и ще се състои от духовни беседи с Жанет Орфану, приятелски разговори, йога практики, разходки, езда, стрелба с лък, танци и песни край огъня и всичко това, което прекрасната ни база го позволява по това време на годината.
Цената е 80 лв за целия семинар, включени две нощувки, три вегански хранения дневно със собствена био продукция и собствен хляб, и всичко което беше изредено по-горе.
Тези средства покриват разходите за отопление, консумативи, а Благодарение на това което остава, Екоселището ще започне изграждането на парници, глинени къщи и всичко това което е необходимо за да посрещне, следващите смели Души, които искат да се присъединят към една от най-големите общности на алтернативно живеещи извън системата у нас хора.

Заявяване присъствие, става чрез превод на капаро до 10 април, на следната сметка, като основанието за превода, нека е Духовна среща в Екоселище "Радост":
Райфайзен банк
BIC: RZBBBGSF
IBAN: BG13RZBB91551057898522

Никола Куташки 

За повече информация и записвания:
Никола Куташки 0897538843,
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.gorskokosovo.com
Oчакваме ви! :)

/
template joomla by JoomSpirit